Markas_Bellaruss 341 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 29, 2018 Sveiki žaidėjai, kaip ir iš temos pavadinimo turbūt suprantat, kad palieku privilegijas, ačiū jums visiems kas žaidėt ir rodėt aktyvumą, kas visus tuos metus su puse būnant man prižiūrėtoju nesukėlėte kažkokių sunkumų, mano karjera šitam projekte baigta, nebesieksiu kažko, nes nebėra nei noro, nei laiko, turbūt visi suprantate, kad jeigu nori palaikyti serveryje bent 30 žmonių, tavo aktyvumas turi būti nepriekaištingas, turi dirbti juodai tiek su idėjomis ir jų įgyvendinimu, tiek su serverio reklama.. Žinoma yra ir tų, kuriems aš nepatinku iš praeities, nes jus skaudžiai pakirsdavau, bet cmon, visokias apgavystes ir panašiai greitai sutvarkydavome Jeigu kalbant apie tai, kas bus toliau su serveriu, tai sakau atvirai ir sąžiningai - nežinau, ką tik parašiau pagr. savininkui Irenijui, kad pasitraukiu, turbūt kelias dienas serveryje kils chaosas, kol bus išrinkta ir paskirta valdžia.. Sėkmės jums visiems žaidžiant, į serverį užsuksiu kartais, bet pastovaus žaidimo tikrai nebus. Žinoma noriu padėkoti daugumai iš jūsų, pirmasis asmuo tai Lukas_Playa, tu buvai mano pirmasis išrinktas direktorių prižiūrėtojas, tikrai daug problemų su tavimi nebuvo, dėl to džiaugiuosi, ačiū, kad kažkada buvai šio projekto dalis, sekantis Life_Sad, taip pat prisidėjai prie projekto, ypač pagelbėdavai su editinimu, eventais, tau taip pat pagarba ir didelis ačiū, Katukas_Garfildukas, dabartinė DPKT, labai džiaugiuos, kad tave išrinkau ir netikėjau kitų žodžiais, kad moteris neverta simgo pareigų, tačiau, tu kol kas tvarkaisi tikrai nepriekaištingai, ačiū tau labai, sėkmės vadovaujant, būk Markas nr2. Jimmy_Vercetti, nu draugas nu, ačiū tau irgi už gerai praleistą laiką, esi puikus pavyzdys kaip susirgti vėžiu Pagarba didžiausia. Iron_Fox - tau taip pat didelis ačiū ir didžiulė pagarba, ačiū už suteiktą šansą būti kažkuo daugiau nei paprastas žaidėjas, ačiū už bendradarbiavimą, sėkmės renkant valdžią. Taip pat dėkoju ir visiems kitiems, visi esate kažkuo nuostabūs, nei vieno iš jūsų nesmerkiu, aš irgi mėgdavau išsipisinėt, kitaip neįdomu žaist, pripažinkit. Dar kartą - sėkmės žaidžiant toliau! #SeklysMorkaOut. 2017/09/20 - 2018/11/19. 13 1 5 1 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Wacky_Unknown 2 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 29, 2018 Visokeriopos sėkmės tau! Gaila jog pasitraukei, bet tai tavo sprendimas, sėkmės dar kart! 1 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Katukas_Garfildukas 410 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 29, 2018 Sėkmės Tau Markai visur ir visada! Taip pat dėkoju už linkimą sėkmę, buvo šaunu su Tavimi būti valdžioje :3 2 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Life_Sad 244 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 29, 2018 Blagadarių už paminėjimą, pasiilgsim tavęs UwU 1 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Jimmy_Vercetti 560 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 29, 2018 Sėkmės tau Markai, kad viskas pas tave visur būtų afigienaai, tikrai padarei labai daug visko servui, maladec ir tuom viskas pasakyta 2 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Lukas_Mldc 122 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 29, 2018 Sėkmės tau, dėkui už visą pagalbą. Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Eligijus_Turbo 277 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 29, 2018 Gaila, kad pasitrauki nu, bet sėkmės gyvenime Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Deivyd_Air 106 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 29, 2018 Labai gaila, kad pasitrauki iš pareigų, bet nieko nepakeisi, tai tavo sprendimas. Sėkmės gyvenima Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Deshawn_Gibson 18 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 29, 2018 Senais laikais būdavo zjbs pakimarint prieš mano leavinimą, ateidavus padaužyt pasikeitęs žmogus buvai, su per dideliu egoizmo laipsniu. Anyway, sėkmės visokeriopos. Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Dwayne_Karma 380 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 30, 2018 who's next? Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Markas_Bellaruss 341 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 30, 2018 11 valandas prieš , Deshawn_Gibson rašė: Senais laikais būdavo zjbs pakimarint prieš mano leavinimą, ateidavus padaužyt pasikeitęs žmogus buvai, su per dideliu egoizmo laipsniu. Anyway, sėkmės visokeriopos. Egoizmas laipsnių neturi Nu taip, kitiem irgi nepatiko, kad prinardyt neišeidavo 1 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Lukas_Playa 66 Pranešti pranešimą Parašė Lapkritis 30, 2018 Seeeeniiii, kam tu paliekiii :ccc 1 1 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Dedule_Lukenzo 115 Pranešti pranešimą Parašė Gruodis 1, 2018 Sėkmės gyvenime Edgarai! Padarei servui tikrai daug, MLDC!!! Ir turbūt pirmasis kuris normaliai atsisakė pareigų. Sėkmės Foxui surast tokį pat gerą kaip tu. Nors tokių neras nebent kažką panašaus. Tu buvai griežtas,bet tuo pačiu ir geras ,gerai išmaniai savo darbą. Ir ganėtinai ilgai stengeisi ir nenuleidai rankų.. Šaunuolė 1 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Shut_Down 7 Pranešti pranešimą Parašė Sausis 6, 2019 Labai tavęs administracijoje nemačiau, bet manau - kad buvai geras pareigų atstovas. Geros kloties. :) 1 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Iam_Depressed 140 Pranešti pranešimą Parašė Rugpjūtis 20, 2020 Blt paskaičiau ir nostalgija sukilo. Jei pareisi admina nuperku... 2 1 Dalintis pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis
Recommended Posts